Töri + magyar tételek, egyéb

 2010.05.20. 18:33

1. Itt a 19. irodalom tétel (a Tóték filmes változatáról), amit az MB is kiadott már nekünk, de ha vki elvesztette itt van!:)

2. Itt pedig a mai közép töri anyaga, 3 tételt beszéltünk át, az athéni demokráciát, az eu-i gazdaságot 8-13. szd. és  a Géza és István tételt. Kicsit ugrálós volt az óra, ha vmit nem értetek szóljatok! A tételek tipusa valahol a teljesen kidolgozott tétel és a vázlat között van!

1,2,3,4,5,6,7,8

3. A magyar és töri tételsort már feltettem januárban!

4. Mindjárt küldöm a Kata tételét, elvileg azzal együtt csak a 4., 8., 9., 11., 20. tétel hiányzik mindenkinek (mindegyik irodalom tétel)! Ha ezeken kívül vkinek még vmi hiányzik szóljon és elküldöm mégegyszer! A 4. tétel az már félig kész csak még visszaküldtem kiegészítésre, szóval az is hamarosan érkezik!

5. A töri tételeket, amit a DA-nak küldtünk elvileg majd elküldi nekem és majd én szétküldöm mindenkinek! De azt mondta, h szerinte nem fogunk vele sokra menni... A javítást június 7-re ígérte...

Címkék: történelem irodalom érettségi tétel kidolgozott

A bejegyzés trackback címe:

https://babits06c.blog.hu/api/trackback/id/tr242018701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása