Tabló, tételek

 2010.02.12. 23:03

1. A közös fotókra a megbeszélt időpont nem jó, szóval megpróbálom március 4-t lebeszélni, remélem neketek is megfelel.

2. Balázs, Kata és Lili légyszi a nyelvtan tételeteket küldjétek el nekem szerdáig (02.17.), köszi.

3. A tabló kivitelezését nehéz lenne megoldani, szóval új kell! A Cinivel beszéltem, megbeszéli a dolgokat egy grafikus ismerősével, és még a hétvégén ír nekem, amint van vmi infó vagy terv vagy bármi itt ki fogom írni, addig is nyugi :)

5. Azt, h melyik tablóképedből mennyit és milyen méretben szeretnél a Flórának adja le mindenki a jövő hét folyamán (02.19.-ig)! A pénzt mindenki egyénileg viszi majd be a fotóshoz!

6. A csuklyákkal kapcsolatban is mindenki nyugodjon meg, jövő héten bemegyek a leöweybe, beszélek az osztályfönökükkel, aztán a köv. lépésben az igazagatóval, szóval el lesz intézve! Amúgy egy csomó van a szekrényemben, onnan is lehet válogatni, aki még nem kapta vissza!

Címkék: szalagavató tabló érettségi nyelvtan osztály tétel kidolgozott

A bejegyzés trackback címe:

https://babits06c.blog.hu/api/trackback/id/tr131753608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása